De afkomst om te spelen voor u komt voort uit mijn jeugd. Op een dag werd er een radioprogramma opgenomen in het bejaardenhuis te Nieuw-Vossemeer. Daar ben ik geboren op 13 juni 1964. Mijn vader had een orgel, welteverstaan een Hammond. Orgel spelen was zijn hobby. Hij werd als gast voor dat radio- programma uitgenodigd om te komen spelen. Dat is het begin geweest van mijn wens te spelen voor ouderen en bejaarden.  Natuurlijk was ik veel te jong om zo’n wens te hebben. Ik zeg ook alleen dat het daarmee begonnen is. Hahaha…..

Over mijzelf

 Op mijn 5e jaar lukt het me vrij snel een lied te spelen op het orgel van mijn
ouders. Het lezen van muzieknoten heb ik van mijn toenmalige buurvrouw;
Jacqueline. Na ččn keer uitleggen hoe je noten leest, ben dat nooit meer
vergeten. Ook heb ik instructies gekregen van Peter Baartmans. Hij zat in de klas van mijn oudste broer en kwam regelmatig bij ons thuis.

Op mijn 13e jaar komen mijn ouders te overlijden, door een noodlottig ongeval en vanaf dat moment wilde ik mijn droom verwezelijken namelijk orgel spelen. Met mijn 16e verjaardag erfde ik het Hammond orgel van mijn ouders en kon ik eindelijk zelf gaan spleen op mijn orgel. Ik heb les genomen bij de beste leraar in de omgeving, Peter Holzer. De jaren erop ontwikkelde ik mijn eigen stijl en speel ik bij vele verzorgingstehuizen in ‘s-Hertogenbosch en omstreken.

Toen ik door een vriend van me in Helvoirt werd geďntroduceerd en daar ging spelen heeft het zelfs tot de televisie geleidt. De NRCV nam contact met mij op en zijn vervolgens een hele dag komen filmen. Het is uitgezonden op woensdagavond 14 December j.l. bij het programma
“Mat bijt hond”.

Bekijk op de onderstaande link een herhaling van de TV uitzending:

UITZENDING 14/12